Şimleuanul Ioan Gurzău, preşedinte executiv la Olimpia Satu Mare

În ciuda faptului că FC Silvania Şimleu Silvaniei a dispărut de aproape doi ani de pe harta fotbalului românesc, fostul preşedinte al acesteia, Ioan Gurzău a revenit la începutul acestui sezon, în aceeaşi funcţie, dar la un club de Liga a III-a. În prima parte a campionatului, acesta a ocupat funcţia de preşedinte la Unirea Dej, formaţie ce a încheiat turul pe poziţia a patra. Colaborarea dintre clubul dejean şi preşedintele şimleuan s-a încheiat odată cu finalul primei părţi a campionatului, Gurzău urmând să colaboreze în returul campionatului cu Olimpia Satu Mare. De altfel, Ioan Gurzău a şi fost prezent la începutul săptămânii la reunirea anuală a conducerii şi administraţiei FRF cu reprezentanţii din Liga aII-a şi a III-a, acesta reprezentând, din câte se pare, chiar clubul Olimpia.

Chiar dacă Gurzău nu a dorit să ne dezvăluie numele funcţiei pe care o va ocupa la clubul sătmăream, surse din anturajul acestuia ne-au precizat că fostul preşedinte al FC Silvania va fi numit preşedinte executiv la Olimpia Satu Mare.
Situată pe locul trei în clasamentul seriei a V-a, la zece puncte în spatele liderului FC Hunedoara, gruparea sătmăreană îşi doreşte să promoveze în Liga a II-a la finalul sezonului, beneficiind de un buget consistent din partea autorităţilor locale şi judeţene.

One Thought to “Şimleuanul Ioan Gurzău, preşedinte executiv la Olimpia Satu Mare”

  1. 1 APRILIE ?

    Olimpia infirmă că Ioan Gurzău ar urma să ocupe vreo funcţie la clubul din Satu Mare
    Conducerea clubului Olimpia Satu Mare a emis un comunicat de presă în care dezminte informaţia conform căreia Ioan Gurzău ar urma să fie numit preşedinte executiv la formaţia de pe locul 3 a Seriei a V-a a Ligii a III-a. Iată comunicatul:

    ”Conducerea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare, prin Băbuţ Domuţa Dan în calitate de preşedinte, doreşte să dezmintă informaţia apărută pe Liga2.ro prin care „Sportul Sălăjean” (si se pare ca si MAGAZIN SALAJEAN! ) îl numeşte pe Ioan Gurzău preşedinte executiv la CS FC Olimpia 2010 Satu Mare.

    Astfel, dorim să informăm opinia publică că domnul Ioan Gurzău nu deţine nicio funcţie la clubul nostru, şi nu înţelegem de unde a apărut această informaţie eronată.

    Singurele declaraţii oficiale vis a vis de club le dau Cîmpean Ioan Gelu – reprezentantul clubului cu presa, sau preşedintele Băbuţ Domuţa Dan.

    Conducerea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare.”

Leave a Comment